• Kiépített, működő értékesítési csatornák

  Kiépített, működő értékesítési csatornák

  Importőrök, nagykereskedők, kiskereskedők bevonásával
 • Képviselet, kommunikáció, támogatás

  Képviselet, kommunikáció, támogatás

  Piacépítés, forgalmazás támogatása, kapcsolattartás a gyártók felé
 • Szakmai tanácsadás termékekkel kapcsolatban

  Szakmai tanácsadás termékekkel kapcsolatban

  Tervezési igények felmérése és kiszolgálása
 • Gyors reagálás a változó igényekre

  Gyors reagálás a változó igényekre

  Termékcsaládok, új designok bevezetése, bemutatása a magyar piacon
 • Spanyol és olasz kerámiagyártók kizárólagos képviselete

  Spanyol és olasz kerámiagyártók kizárólagos képviselete

  Több, mint 15 év tapasztalatával partnereink szolgálatában
Főoldal / IDEA

IDEA

logo-ideaceramicadress
Az Idea Ceramica egy fiatal, dinamikus és flexibilis cég.

Az olasz Idea a bikottúra (kétszer égetett) csempegyártásban –és értékesítésben az évek folyamán vezető szerepet vívott ki magának. Az elmúlt években digitális nyomtató rendszerrel egészítették ki gyártó sorukat, mely lehetővé teszi bármilyen, magas felbontású kép sokszorosítását valamennyi csempefelületre, illetve hogy mind a padlólapok, mind a falicsempék megjelenése minél egyedibb és élethűbb legyen. Ez a technológia tette lehetővé, hogy az Idea elérje a néhány millió négyzetméter csempe gyártását éves szinten. 2009-re már elérték a 8 millió négyzetméteres éves csempegyártást, mely Olaszország csempegyártásának 20%-át tette ki. Mára Olaszország legnagyobb faliburkolat gyártó cégévé vált a napi 32 000 m2 legyártott mennyiséggel.

A közelmúltban megvásárolt új gyáregységnek köszönhetően folyamatosan bővítik termékválasztékukat. Így már többek között digitális technológiával gyártott porcelán padlólapok is jönnek le a futószalagról.

Az Idea nem csak a csempegyártásban, hanem a logisztikában, kézbesítésben és ügyfélszolgálatban is élen jár. Az Idea célja, hogy továbbra is értéket adjon hűséges vevőinek és a piac változásaira minél gyorsabban reagáljon, ezzel is megtartva az úttörő pozíciót.

Az Idea mindig is előtérbe helyezte a környezet védelmét, sokszor a minimum előírásoknál is többet tesznek az érdekében. A gyártáshoz elsősorban helyi nyersanyagot használnak, ezzel is csökkentve a szállítást, nem használnak mérgező vagy veszélyes anyagokat a gyártás során és a keletkező melléktermékeket teljes mértékben újrahasznosítják.

 

Oldal teteje