• Kiépített, működő értékesítési csatornák

  Kiépített, működő értékesítési csatornák

  Importőrök, nagykereskedők, kiskereskedők bevonásával
 • Képviselet, kommunikáció, támogatás

  Képviselet, kommunikáció, támogatás

  Piacépítés, forgalmazás támogatása, kapcsolattartás a gyártók felé
 • Szakmai tanácsadás termékekkel kapcsolatban

  Szakmai tanácsadás termékekkel kapcsolatban

  Tervezési igények felmérése és kiszolgálása
 • Gyors reagálás a változó igényekre

  Gyors reagálás a változó igényekre

  Termékcsaládok, új designok bevezetése, bemutatása a magyar piacon
 • Spanyol és olasz kerámiagyártók kizárólagos képviselete

  Spanyol és olasz kerámiagyártók kizárólagos képviselete

  Több, mint 15 év tapasztalatával partnereink szolgálatában
Főoldal / Rólunk

Rólunk

Az S-Tile Hungary Kft. több, mint 15 éve látja el a magyar piacon minőségi spanyol és olasz kerámiagyártók kizárólagos képviseletét. A márkaképviseleti munka célja a piacépítés és a forgalom biztosítása, növelése. Küldetésünk a gyártók filozófiájának, fejlesztéseinek kommunikálása és a magyar kereskedők igényeinek felmérése és kiszolgálása, valamint a beszállítói kapcsolatok összehangolása.

Az elmúlt időszakban a képviselethez kapcsolódó szolgáltatásainkat a lehető legmagasabb szintre fejlesztettük. Ügyfeleinket professzionális iroda segíti a gyárakkal való munkában.

Hisszük és tudjuk, hogy mindent lehet még jobban és még hatékonyabban szervezni. Amilyen gyorsasággal a gyártók fejlesztik új modelljeiket, mi olyan sebességgel építjük ki az ehhez szükséges szolgáltatási hátteret. Mára minden gyártó partnerünk digitális nyomtatási technológiával dolgozik, ami jelentősen felgyorsította a termékfejlesztést, így elsődleges feladatunkká vált a rugalmas portfólióbővítés és a termékéletciklusok növelése.

A napjainkban tapasztalható növekvő kereslet és forgalom kiszolgálása indokolja, hogy folyamatosan fejlesszük szolgáltatásainkat és informatikai rendszereinket. A válság ideje alatt a magyar piaci értékesítés a lélektani 10 millió négyzetméteres éves forgalom alá zsugorodott, nagyságrendileg kevesebb, mint a felére esett vissza, ami jelentős átrendeződést hozott a piaci szereplők körében. Sok ismert importőr és nagykereskedő esett áldozatul, továbbá szinte minden szomszédos országból támadják a tradicionális olasz és spanyol burkolati piacot.

Célunk az általunk képviselt spanyol és olasz márkáknak tiszta és jól működő piac kiépítése, ahol a közvetlen importőrtől a végső felhasználóig minden szereplő elégedett és hosszú távra tervezhet. Hisszük, hogy a spanyol és olasz tradicionális burkolatgyártást támogató évszázados tapasztalat, a kiemelkedő minőség és naprakész design biztosítják az elsőbbséget a Kelet-Európából és Ázsiából érkező kerámia burkolatokkal szemben.

Legfontosabb fejlesztésünk egy logisztikai háttérrendszer, egy gyári lerakat, melyet 2008-ban hoztunk létre a válság előszelét érezve. A gyártókkal közösen üzemeltetett deposit CeraDepot néven illeszkedett be az értékesítési láncba, mint újfajta piaci szereplő. Hasznos szolgáltatásai a megalapítása óta támogatják a gyártók és a magyar kereskedők közötti beszállítói kapcsolatot.

Képviseletünk továbbra is a jövőbe fekteti minden munkáját, és folyamatosan fejlesztjük újfajta kereskedelmi megoldásainkat ügyfélkörünk igényeit és érdekeit a szemünk előtt tartva. Ennek szellemében bővítjük termékportfóliónkat a komplett fürdőszoba-design szolgáltatás jegyében.
Oldal teteje